Klient udtalelser

Jeg har igennem mange år brugt Mette som behandler, og jeg vender altid tilbage, når behovet opstår. Jeg er utrolig glad for hende både som person, men bestemt også som behandler. Jeg flyver nærmest altid fra hendes klinik. Når jeg har været hos Mette, har jeg det bare rigtig godt. Alle burde svinge en tur forbi hende og mærke forskellen. Hun kan trylle.

De bedste anbefalinger fra Eva Victoria  

 

Jeg har gået til akupunktur hos Mette cirka en gang om måneden gennem de sidste 17 år. Behandlingen har hjulpet mig til at få en god fysisk og psykisk balance i en karriere med skiftende arbejdstider, rejseaktivitet og perioder med megen travlhed. Akupunkturen er i den grad med til at stabilisere hele systemet og gøre, at man kropsligt opnår en optimal balance, hvilket er sundt på mange planer. Mette er en fantastisk akupunktør, fagligt superkompetent, utrolig sød, betænksom imødekommende og giver sig god tid til den enkelte klient, bedre behandling fås ikke.

 Mads Bærentzen.

 

Da jeg havde mange bivirkninger efter min første gang kemoterapi, besluttede jeg at prøve akupunktur, som mange kræftpatienter har haft god virkning af. Jeg fik Mette anbefalet af en bekendt. Jeg har nu fået 8 behandlinger, og selvom det er svært at måle effekten af akupunktur, føler jeg alligevel, at det har haft en god effekt på mit velbefindende. Derudover har det været utroligt dejligt at få en snak med Mette.

Hilsen Mette.

 

Mette Zeuthen er en fantastisk akupunktør, med en unik menneskelig forståelse, og stor faglig indsigt og spændvidde.

Jeg har aldrig oplevet så dygtig en akupunktør, og samtidig så behagelig og dejligt ligetil og ydmyg, en behandler. Mettes livssyn og livserfaring giver hende på samme tid, en indre ro, empati, og god jysk jordforbindelse.

Det er en helhedsoplevelse at komme i klinikken: man føler at man både fysisk og ift de mulige bagvedliggende årsager til ubalancer, tages i hånden, og støttes til selv at komme videre.

Pas på: Man får lyst til at komme igen, hos Mette! 😊

Venlig hilsen Tine Jørgensen

 Endquote

MEtte Zeuthen

Kontakt

Mette Zeuthen
Elmehøjen 13, Lisbjerg
8200 Aarhus N.

Mobil: 22 50 04 94

www.kolindakupunktur.dk

Sygesikring Danmark

Syge forsikringen Danmark - Randers, Grenå, Rønde, Aarhus, Ebeltoft, Århus

Akupunktur, Behandling, Aarhus, Rygestop, Smerte

DSR